1ste weekblog Zomervakantie is begonnen


De zomervakantie voor de kinderen is begonnen. Ik moet zelf nog werken tot 08 Augustus en dan ben ik ook vrij.

18 Juli 2020

Moest ik zelf eerst werken tot 15:30 maar het was lekker rustig, daarna lekker naar huis gegaan en om 17:00 kwam er een vriendin van Felicia gezellig slapen, en ze wilde graag Turkse Pizza eten Jammie.😋
Dus dat hebben we eerst gehaald en in de avond hebben de meiden lekker hun eigen ding gedaan, en Max heeft ook met de meiden gespeeld. 

19 Juli 2020

Vandaag na een hele lange tijd weer gaan zwemmen, wat was dat lang geleden zeg. Felicia en Max en haar vriendin hadden er zin in. Je moet nog wel een tijdsslot reserveren maar mochten toch nog 3 uur zwemmen. We gingen lekker op tijd om 11:00 mochten we zwemmen tot 14:00, het was gezellig kids lekker van de glijbaan mama ook een paar keer mee geweest. En het was heel gezellig, we hebben ook nog patatjes gegeten , en dan denk je zwemmen is niet duur, nee het zwemmen is niet duur maar wat je dan nog neemt ik denk al met al ben je toch nog bijna 30 euro kwijt. Na het zwemmen vriendinnetje van Felicia naar huis gebracht en zijn wij ook richting huis gegaan. Nog wat dingen in huis gedaan en in de avond gewoon relaxed kinderen waren ook moe van het zwemmen.
20 Juli 2020

Vandaag een vroege dienst weer van 07:00 tot 15:30, daarna Max gehaald en hebben we gegeten. In de avond heb ik lekker Netflix gekeken de film Fatal affair. 

Recensie Fatal Affair.  ik vond het wel een aardige film alleen wel een film waar er al veel van zijn.
het gaat over een stel dat gaat verhuizen naar een woning op het strand, de vrouw komt op kantoor een oude bekende tegen, waar ze wat mee gaat drinken, maar dat dreigt uit te lopen naar vreemd gaan maar ze geeft snel aan dat ze er niet meer verder mee kan gaan daarna begint de ellende. Hij belt haar continu volgt haar en houd daar niet meer mee op. Zij ontdekt ook dat  die in het verleden gescheiden is van zijn vorige vrouw maar die is op onverklaarbare wijzen  overleden. Ze gaat daar onderzoek naar doen en komt tot een hele nare ontdekking. 
21 Juli 2020

Vandaag ook gewerkt van 07:00 tot 15:30 daarna met zijn vieren lekker thuis gegeten, en met zijn vieren omdat dat niet altijd voorkomt, mijn man en ik hebben allebei wisseldiensten. Vannacht ook weer een vriendinnetje bij Felica geslapen.

22 Juli 2020

Yeah, vandaag lekker een dagje vrij heerlijk eerst even wat uitgeslapen. De kinderen slapen ook best wel uit dat is wel lekker.
Om 11:00 kwam eerst de ouderbegeleiding die is er meestal een uurtje. En vandaag begon de kermis en daar hadden de kids natuurlijk erg veel zin. Felicia ging zelf met haar vriendinnen naar de kermis. En ik en Michel gingen met Max. Max is in zo ding geweest waar je over hobbels moet en tussen dingen door moet kruipen, weet niet precies hoe dat heet. Felicia is in de spin, botsauto's, en die banken die van links naar rechts gaan. Vroeger vond ik dit ook erg leuk maar tegenwoordig word ik erg duizelig. Voor Max hebben we nog geprobeerd om een beertje te grijpen maar dit lukte helaas niet. En Max heeft nog eentjes gevangen, en had gekozen voor een vliegtuigje. Was een hele leuke middag.


In de avond ging ik naar de film met een vriendin naar I Still Believe
En wat was dat een mooie film.

Recensie I Still Believe: Deze film is echt de moeite waard, het is wel een tranentrekker. De jongen die gaat studeren aan de universiteit en houd ervan om muziek te maken met zijn gitaar, en maakt dan ook prachtige nummers. Dan ontmoet hij de vrouw van zijn leven. Maar die word ernstig ziek maar hij staat aan haar zijde en laat haar niet meer los. 

Na de film naar huis gegaan, omdat ik de volgende dag weer moest werken.

23 Juli 2020

Weer een vroege dienst gehad van 07:00 tot 15:30. Als ik uit werk kom doe ik kwa activiteiten niet zo heel veel meer. Wel dingen in huis. Dus vandaag na het  werk niet echt iets ondernomen. Alleen Michel heeft nog wel iets super leuks gekocht, een tent in de tuin omdat we dit jaar alleen een paar dagen in Nederland op vakantie gaan. Zodat de kinderen af en toe in de tent kunnen spellen of als het heel warm is kunnen slapen.

24 Juli 2020

Vandaag een avonddienst van 15:30 tot 24:00. In de ochtend lekker beetje uitgeslapen. Met Max even boodschappen gedaan, toen kwam vriendje van Max hebben ze buiten gespeeld. Oma opgehaald die ging op Max passen, want Michel was ook aan het werk. En Max had geluk want hij ging weer naar de kermis met Oma, en dat beertje die Max graag wilde haalde oma er na 2 euro uit. Felicia was ook weer op de kermis met vrienden en had ook nog 20 euro van Oma gehad dus die was ook blij.
Op werk was goed te doen niet zo heel druk gelukkig. Om 24:00 naar huis gegaan en gelijk mijn bed in gegaan.

25 Juli 2020

Vandaag eerder begonnen en eindelijk de laatste dag van de week.
08:30 tot 17:00 moest ik werken. Max had een kinderfeestje van een jongetje uit de klas. Mijn man Michel is met hem daarheen gegaan.
Ik was om 17:00 echt wel heel erg moe hoor, na al die dagen werken
Dus deze avond ook even niets. Lag ook vroeg in bed om half 10.

26 Juli 2020
Vandaag ook weer een leuke dag gehad. We zijn met oma en Max en Felicia en een vriendinnetje naar Kidseiland geweest leuke binnen speeltuin in de Megastore in Den Haag. Kinderen hebben daar lekker bijna 4 uurtjes gespeeld. We waren rond 17:00 thuis. We hebben lekker tortillias gegeten, en in de avond was een vriendin van mij op bezoek, en lag rond 23:00 in bed.

Dit was mijn week hieronder vind je de link van kidseiland en van mijn social media daar kan je me ook volgen. Ook kan je op de hoogte blijven van mijn Blogs. Als je boven op abonneren klikt en je e-mail adres invult dan krijg je een e-mail als er weer een nieuwe blog is.

Veel Liefs Kelly 

Externe Links:


Social Media:

Instagram: @westbroekkellyvan
Facebook: Kelly van Westbroek


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...