Dag Basisschool Hallo Middelbare School 😍

Zo wat waren het drukke weken, de laatste weken van mijn dochter op de basisschool die na de vakantie naar de middelbare school gaat. Mijn dochter heeft heel hard gewerkt al die jaren, en is er nu aan toe om verder te gaan.
 
Kamp groep 8 2020

Het was heel spannend of alles wel door kon gaan zoals de Musical en het eindkamp, want dat zou zo jammer zijn als dat niet door zou kunnen gaan. Maar begin Juni kregen de kinderen groen licht dat kamp door mocht gaan, en wat was ze blij. 

1 Juli was het dan zover ze ging op kamp, er moest een stuk gefietst worden vanaf Wateringen naar Vlaardingen. Ze stond al vroeg op en was best zenuwachtig het is toch spannend. Ze was de eerste die vertrok met het fiets groepje. ik als moeder met een brok in mijn keel. Het rare vind ik wel dat je ze dan echt 2 dagen niet hoort. Na 2 dagen kwam ze terug en wat heeft ze het leuk gehad. Ze kwam vrijdag 3 juli ongeveer rond 18:00 weer thuis en ze was hartstikke moe logisch ook. Ze heeft een hoop lol gehad en weinig slaap gehad 😃. 

Musical 

En dan gaat ineens de laatste week in van de basisschool nou het was een spannende week zowel voor mijn dochter Felicia als voor mama, Papa is daar wat nuchterder in. Maandag en Dinsdag heeft ze nog geoefend voor de musicalEn Woensdag heeft ze voor de kleuters opgetreden en donderdag voor de rest van de klas. Vrijdag was de grootste dag. Om half 2 moest ze op school zijn om vanaf daar naar de locatie te gaan waar de drive in musical was. Om 19.00 konden Mama en Papa eindelijk ook die kant op. En wat was het goed geregeld. We kregen popcorn en drinken echt super. Om half 8 begon de show, het was geweldig. Om 21:30 was het einde musical, en werd ieder kind nog even met een mooie tekst toegesproken. Daarna was er een erehaag voor alle kinderen van groep 8. Alle kinderen stonden in een mooie rij en wij mochten er dan langs, zo ontzettend gaaf om te zien.
Felicia ging nog even verder feesten op school tot 24 uur, en ze heeft zo genoten. Zaterdag had ze nog een feestje van haar klas een echt discofeest, en ook daar heeft ze weer van genoten.  Maandag is ze nog even naar school geweest om nog wat spullen te halen, en was ze de rest van de dag vrij. Dinsdag zijn ze voor het laatst nog een ochtend weg geweest naar het strand. Maar om 13:30 was het dan toch echt klaar, en werd ze door de 2 juffen de school uitgegooid.

Je kan me ook volgen op.
@westbroekkellyvan


En nu gaat ze lekker genieten van een aantal weken vakantie.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...