Even Voorstellen👨‍👩‍👧‍👧

Hallo allemaal,

Ik heb besloten om te gaan Bloggen. Eerst heb ik een tijdje een YouTube kanaal gehad. Maar merkte al gauw dat dat niet echt mijn ding is.

Ik ben Kelly van Westbroek  41 jaar en woon in Wateringen. Ik werk 32 uur per week als telefonist bij een telefoon centrale. Ik werk daar nu 2 jaar en onlangs heb ik mijn vaste aanstelling gekregen.
Ik ben getrouwd met Michel. Bijna 12.5 jaar alweer. Wat kan je verwachten van mij. We hebben een zoon die heeft autisme daar zal ik dingen over schrijven maar ook.

- Dagelijkse dingen 
- Hobby
- Sport van Max en Felicia (Felicia Turnen Max atletiek.
- vakanties 
En nog veel meer.

Hobby's 
Lezen
Gamen
Leuke dingen doen
Bullet journallen 

Michel van Westbroek
Michel is ook 41 jaar. En werkt bij Noot als zorgvervoer medewerker. In zijn vrije tijd. Doet die dingen met de kinderen. En spaart hij model auto's en zit hij op Volleybal.

Felicia van Westbroek
Felicia is 11 jaar oud en zit al 4 jaar op turnen ze gaat nu naar de 4e divisie en turnt 6 uur per week.
Na de vakantie gaat ze naar het voortgezet onderwijs toe. Ze gaat graag met vriendinnen op pad is gek van kleding en maakt graag filmpjes op Tik Tok.


Max van Westbroek 
Max is 7 jaar en heeft autisme waar ik later meer over zal vertellen. Max houd van buitenspelen en ook van auto's daar speelt die dan ook graag mee. Fietsen is ook een grote passie van hem. Max zit sinds kort op Atletiek en vind dit erg leuk om te doen.

Links social media
Mocht je het leuk vinden kan je mij ook vinden op Social media.

Instagram: westbroekkellyvan
Facebook Kelly van Westbroek
Email: kelly3044@gmail.com 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...