2e Weekblog Genieten van de vakantie.

De kinderen vermaken zich erg goed in de vakantie. Mama en Papa moeten helaas nog werken maar nog 1.5 week en dan hebben papa en mama ook vakantie.

27 Juli 2020

Vandaag had ik maar een halve dienst van 16:00 tot 20:00, dat was wel lekker. Heb ook lekker thuis gewerkt. Oma was hier en een vriendin was hier die heeft op dit moment een hoop aan haar hoofd waar ik niet teveel over uitwijk ter bescherming voor haar. Maar daar ben ik veel mee bezig en is best intensief, maar doe het met liefde voor haar hoor. Nadat ik gewerkt heb, heb ik Oma naar huis gebracht en voor de rest van de avond niet veel eigenlijk. Moest de volgende ochtend weer vroeg beginnen.

28 Juli 2020

Vandaag een dienst gehad van 07:00 tot 15:30 en het gebeurd me nooit maar heb me gewoon verslapen echt vreselijk vind ik dat. Ik keek op mijn klok en zag 05:50 staan, dus ik op mijn gemak naar beneden zie ik op de klok beneden 7:00 staan 😱 Ik denk oh nee dit gebeurd me echt nooit. Maar ja was rond 07:30 op werk, dus heb ik het nog snel gedaan. Op werk was niet druk. Na mijn werk naar huis gegaan en ben ik in de avond nog even wezen wandelen. En daarna nog even tv gekeken op RTL 5 naar schiphol gekeken over de de douane vind ik altijd wel interrea

29 Juli 2020

Vandaag een lekker dag vrij, geslapen tot 09:00 om 11:00 gingen we naar het zwembad De Hoge Bomen Naaldwijk. Met Felicia, Max en een vriendinnetje van Felicia je moet nog wel een tijdslot reserveren maar je kan dan alsnog 3 uur zwemmen dus dat is lang zat 😄 Max kan ook zo goed zwemmen hij heeft nog geen diploma maar hij is echt een waterrat. Lekker veel van de glijbaan geweest. Max wilde heel graag ook nog even buiten zwemmen, maar echt warm was het niet. Maar hij sprong er gewoon in en vond het heerlijk. Om 14:00 moesten we eruit, en zijn we naar huis gegaan. De kinderen zijn nog even naar de speeltuin geweest, de buurvrouw was daar ook zodat ik thuis even wat dingen kon doen. Rond 17:00 gegeten, en toen moeste we alweer door naar atletiek met Max. Max kan zijn energie goed kwijt daar. Rond 20:00 waren we thuis, en is Max nog even gaan douchen en toen was die wel moe, en sliep die rond 21:15. Felicia heeft lekker bij mij geslapen en hebben we nog even lekker ons gezicht gedaan en heeft ze me haar gevlecht.

30 Juli 2020

Vandaag een avonddienst van15:30 tot 24:00. Maar eerst om 12:00 naar de nagelstyliste geweest om mijn nagels weer mooi te laten maken. Daarna nog even naar huis geweest, en spulletjes gepakt en naar mijn schoonouders gegaan daar gewerkt die avond, omdat het anders bij mij thuis te druk is met de kids en Max. Michel en Felicia kunnen wel rustig doen, alleen Max krijg dan niet genoeg aandacht en gaat dan negatieve aandacht vragen.  Oma had wel weer een gaaf kado voor Max gekocht een bestuurbare auto van Mario echt heel leuk.

Recensie

Het is een leuke auto voor de kinderen er zit een afstandsbediening mee en hij kan leuke kunstjes en gaat nog best hard. Leuk speelgoed vanaf 5 jaar Prijs: 45,00 o.a. te koop bij Intertoys


31 Juli 2020

Pfffff wat een warme dag zeg. Vind het lekker hoor maar niet dat benauwde. Het is hier alles of niets.
Ondanks dat het werk was toch nog veel gedaan.
- 2 wassen gedraaid.
- Boven gestofzuigd en gedweild 
Met met Max even op de brommer gaan tanken vind die ook altijd leuk met de brommer. Felicia was bij een vriendin. Rond 13:00 Met Max en Michel naar het nieuwe huis wezen kijken van een vriendin.
en daarna moest ik werken van 16:00 tot 20:00 was niet zo druk gelukkig. Daarna tot 23:00 in de tuin gezeten, maar heb een kou gevat dus ben ontzettend verkouden. 01 Augustus 2020

Vandaag gewerkt van 07:30 tot 16:00 maar man wat was ik verkouden niet te doen, maar ben mijn dag wel doorgekomen. Mijn vader is geweest en heeft getrakteerd op de Mac Donald, en eigenlijk mag ik dat nu niet omdat ik op dieet ben maar voor 1 keer heb ik een uitzondering gemaakt 😱😱 Ik hou me al een maand netjes aan de regels. In de avond op de bank een beetje geleden want was echt niet lekker.
Ging rond 22:00 naar boven, maar uiteindelijk sliep ik pas om 24:00 neus dicht en het was warm.

02 Augustus 2020

Vandaag niet veel beter dan gister moet ik zeggen. Hoofdpijn, keelpijn, en veel hoesten. In de middag kon ik gelukkig nog even een uurtje liggen. Max was zo lief, hij kwam naast me liggen en heeft die even Netflix gekeken. Mijn pa heeft heerlijke groentesoep gemaakt heb daar een beetje van gegeten.
om 22:00 naar bed gegaan, nu sliep ik redelijk snel gelukkig.

                                                                    SOCIAL MEDIA

Email: kelly3044@gmail.com
                                                           Instagram: @westbroekkellyvan                                                                                                                                                            

Veel liefs KellyGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...