3e Weekblog Het Spoorwegmuseum

03-08-2020

Vandaag een halve dienst gehad van 1600 tot 20:30. Wel vanaf huis want was nog aardig aan het hoesten, was gelukkig niet zo druk. Maar totaal energieloos. Na mijn dienst eerst oma naar huis gebracht, en toen thuis nog even gekletst met mijn vriendin die uit elkaar gaat met het haar vriend, en daarna gaan slapen.

04-08-2020

Vandaag een avonddienst van 15:30 tot 24:00. Overdag niet heel veel gedaan, alleen een beetje gerommeld in huis, rond 14:30 oma gehaald, en nog aan het hoesten maar wel een stuk minder gelukkig.
Want ons ook de laatste tijd opvalt is dat als Max na het eten heel druk word, en dat het dan beste moeilijk is om hem rustig te krijgen.
Na mijn werk was ik echt moe, heb nog even het programma 'Lang Leve de Liefde' vind het wel een grappig programma. Daarna naar bed gegaan maar kan nooit gelijk slapen dus sliep om 01:30.

05-08-2020

Vandaag wel een hele leuke dag gehad was rond 07:30 wel weer mijn bed uit. Mijn dochter ging voor het eerst alleen naar Duinrell ze werd daar wel afgezet maar 'oh man' ik vond het best spannend. Ik Michel, Max en een goede vriend van mij en zijn zoon gingen we naar het Spoorwegmuseum. We gingen rond 11:00 rijden Max vind het altijd heerlijk om een stuk auto te rijden. Rond 12:00 waren we daar aangekomen. En Max is bijna elke trein in geweest, en hij vond het geweldig ik ook hoor. Heel bijzonder om te zien hoe het eruit zag vroeger, en ook met die diner treinen waar je vroeger in kon eten echt leuk om te zien. 
Max met zijn vriend Nick.


Deze herkende ik nog heel goed van vroeger op Centraal station in Den Haag leuk om weer is te zien.
heel leuk gedaan.
Echt heel bijzonder om te zien.ik met mijn man.
max heeft er zin in.
Deze trein heeft wel een bijzondere achtergrond.
Mijn schoonvader zijn opa heeft hier vroeger op gereden.We hebben ook nog zo lekkere stroopwafel op zo grote jammie, zo lekker maar oh zo slecht.
We zijn rond 16.30 weggegaan dus zijn daar toch nog zo 4.5 uur geweest. Lekker op ons gemak naar huis gereden.

Max zit op atletiek wij dachten nou die wil niet meer maar ja hoor hij wilde echt nog even gaan sporten wat een energie. Mich was met hem gegaan. Toen Max thuis kwam was die wel moe en lag die rond 21.00 te slapen.

06 Augustus 2020

Vandaag een vroege dienst maar ben nog steeds niet fit, maar het is ook wel heel erg warm. Ik had niet echt mijn dag even niet lekker in me vel. Uit werk niet heel veel meer gedaan was veel te warm.

7 Augustus 2020

Vandaag moest ik werken dacht ik. Ik ging om 16.00 inloggen en mijn collega's zeiden je bent toch vrij. Ik in mijn rooster kijken was ik gewoon vrij. Nou dan ben je echt toe aan vakantie. Heb uiteindelijk toch even geholpen tot 19.00. Daarna rustig aan gedaan. 

08 Augustus 2020

Omg wat was ik moe was rond 9.00 wakker en toen kwam Michel naar beneden Ik zei ga nog even liggen werd ik pas om 13.00 wakker, dat gebeurd me echt nooit. Michel was met Max even lekker op de brommer weggeweest. En ik ben eigenlijk de hele dag binnen geweest onder de vin. En lekker in mijn bullet journal gewerkt.

In de avond zijn we even naar oma en opa geweest even koffie gedronken. En met de kids even in de achtertuin hebben ze even gespeeld.
Toen we thuis kwamen wilde ik lekker boven lekker tv gaan kijken, ben ik mijn afstandsbediening kwijt waarmee ik dus Netflix kan kijken gewoon ook nergens te vinden.
Dus heb ik lekker in mijn tijdschrift vriendin gelezen. Ben rond 2400 gaan slapen. 

09 Augustus 2020

Rond 9.00 wakkee en het is weer erg warm. Kan er niet zo heel goed tegen. Vandaag nog een avonddienst en dan eindelijk vakantie. Gewerkt nog vanavond het was best druk maar nu heb ik lekker vakantie.

Bedankt voor het lezen van mijn blog
Volg me ook op social media
Instagram: @westbroekkellyvan
Facebook: kelly van Westbroek 
Email: kelly3044@gmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...