En dan is de vakantie weer voorbij

22 Augustus 2020

Vandaag hebben we lekker uitgeslapen half 11 waren we wakker, Max was bij oma aan het logeren dus het was rustig wakker, en dan bedoel ik niet als Max er is dat, dat niet zo is maar Max is altijd wel gelijk aanwezig als die wakker is. Even bijgekomen en Felicia zou van Opa Hans een nieuw turnpakje krijgt echt heel lief want die dingen zijn echt niet goedkoop. Dus zijn we rond 12:30 met oma en een vriendinnetje van Felicia naar Zwijndrecht gereden daar heb je een speciale zaak CEK waar ze alleen turnspullen verkopen echt zo gave winkel.
Felicia had snel haar keus wel gemaakt moet ik zeggen en wat is die weer mooi, van mij heeft ze nog een leuke turntas gehad met haar naam er op. Dus Felicia is weer klaar voor het nieuwe turnseizoen. Toen we thuis kwamen heb ik nog even wat boodschappen gedaan, en daarna Felicia weer naar een vriendin gebracht daar bleef ze logeren. Max was inmiddels ook weer thuis die was met Papa naar het Monkeybos geweest en zijn vriendje konden ze lekker spelen. Thuis even wat gegeten en heb ik even wat gedaan aan mijn pixelhobby.
Rond 23:00 was ik toch wel moe hoor, best nog wel een drukke dag, maar wel gezellig.
   
23 Augustus 2020

 Zo en dan zit mijn vakantie er echt op en moest ik er vandaag weer aan geloven om weer aan het werk te gaan. Ik moest eigenlijk Maandag pas weer beginnen maar er zijn er nog veel op vakantie, en het is best druk. 
Dus heb ik van 10:00 tot 15:30 gewerkt was wel druk, maar ook wel weer lekker om te werken. Uit het werk stond Max beneden met Papa te wachten, en hebben Max en ik even boodschappen gedaan. Thuis nog even een was gedraaid en lekker eten gemaakt, in de avond heb ik eerst nog even in mijn bullet journal gewerkt. 
En daarna lekker naar boven gegaan en ben ik Station 19 gaan kijken op videoland, alleen toen ik nog een aflevering wilde kijken toen liep die vast en daar baalde ik van, dus opnieuw opgestart en daarna liep die weer vast op hetzelfde stuk toen was ik er klaar mee.  Michel heeft trouwens ook in Max zijn kamer een dartbord gehangen, en dat vind Max helemaal geweldig. 

24 Augustus 2020
 Zo mijn eerste vroege dienst weer, en wat heb ik slecht geslapen zeg kon de slaap niet vatten vreselijk. 

Om 05:30 ging me wekker, en moe dat ik was. Om 07:00 moest ik beginnen, en het was echt een hele drukke dag was erg wennen weer maar de tijd ging wel lekker snel. Thuis gelijk onder de douche gegaan dan word ik altijd weer een beetje wakker. Rond 18:00 hebben we gegeten en Max heeft nog even lekker gedart met papa. En ik wilde eigenlijk een aantal afleveringen van Station 19 kijken, maar uiteindelijk maar 1 gekeken. Heb weer zitten beppen met een vriendin. Rond 23:30 ben ik gaan slapen.

25 Augustus 2020
Vandaag ook weer een vroege dienst gehad, gelukkig niet zo druk als gister. Uit werk eigenlijk niet heel veel gedaan. Gegeten met zijn 3 Felicia was bij een vriendin. In de avond Station 19 gekeken, bijna bij seizoen 2. Ben rond 23.00 gaan slapen denk ik.

26 Augustus 2020
Vandaag lekker vrij we waren rond 8.45 wakker dus eerst even bijkomen. Max aangekleed en toen naar Oma.

We gingen naar de binnenspeeltuin toe. Ik ga heel vaak in Wateringen die is zo leuk goed overzichtelijk ook het personeel is erg vriendelijk altijd tijd voor een praatje. Dus als je in de buurt woont zou ik zeker een keer een kijkje nemen. Op dit moment hoef je niet te reserveren, Ook kan je de zaal huren daar zo voor verschillende soorten feesten. Ook als je kind jarig is kan je daar een leuk feestje geven. 

Info
Kinderfeestje €9,95: Entree, patat, snack naar keuze, 1 x limonade, ijsje, cadeautje voor de jarige uit de grote schatkist Kinderfeestje B €11,50: Entree, patat, snack naar keuze, onbeperkt limonade, ijsje, zakje chips, cadeautje voor de jarige uit de grote schatkis Website: https://www.place4kidz.nl/ Veenbes 9 2291 NT Wateringen. Openingstijden: Woensdag t/m 
Zondag 10:00 tot 18:00 Gratis parkeren Dus zeker de moeite waard om daar heen te gaan als je in de buurt woont. We zijn ongeveer 3 uurtjes geweest. Daarna even wat boodschappen gedaan en thuis stond me een mooie verrassing te wachten want Michel had de slaapkamer geverfd echt heel mooi en gezellig. Max ging naar atletiek met Michel, en ik ging met mijn vriendin naar de film. 

           Alles zoals het zou moeten zijn


Een nieuwe leuke Nederlandse film. Hij gaat over een stel die zijn zwanger en dan word het kindje geboren, en haar man vraagt zich af of het kind wel van hem is, en dan gaat hij weg bij haar. En weet zei eigenlijk niet zo goed hoe ze met alles om moet gaan met het kind en vooral het leven. Maar langzamerhand pakt ze alles weer op en zie je hoe ze alles weer opbouwt. Ik heb echt gelachen. Na de film lekker naar huis gegaan. 27 Augustus 2020 Vandaag ook weer van alles gedaan. Felicia is met een aantal vriendinnen wezen zwemmen in de Hoge Bomen in Naaldwijk. Daarna nog wat dingen in huis gedaan, en om 15.30 moest ik beginnen met werken tot 24.00. En kon na mijn werk niet in slaap komen echt zo irritant. Uiteindelijk bij 02.00 in slaap gevallen. 
                   28 Augustus 2020 

 Max heeft bij oma gelogeerd en wilde nog een nachtje dit is de eerst keer dat die 2 nachtjes bij oma heeft geslapen. Ik was rond 09:00 wakker. en Om half 12 ging ik weer een nieuwe set nagels zetten, weet niet of het door de warmte kwam maar bij mijn vorige set was mijn gellak helemaal eraf gegaan, en toen brak er een nagel en toen was ik er weer klaar mee. En heb ik alle nagels eraf gehaald. Dus nu weer lekker een nieuwe set. Heb babyboom blauw genomen. Mijn dochter wilde ook haar nagels laten lakken. Zo leuk om te zien hoe groot ze dan worden. 


In de avond moest ik even 4 uurtjes werken het liep aardig door. 

Na het werk even tv gekeken. Ik had behoorlijke buikpijn. Ik heb al een tijdje geen menstruatie gehad, en daar word ik heel erg onzeker van. Maart was ik het voor het laatst. Ik ben daarvoor ook naar de dokter geweest, en die zei dat ik waarschijnlijk in de overgang kon zitten, nou ik dacht dat ik erin bleef ben 41 jaar dus nog vrij jong om in de overgang te zitten, maar werd dus weer met eigenlijk weinig advies naar huis gesteurd. Maar ik bleef niet heel erg gerust erop. Ik heb elke maand gewoon klachten. - Buikpijn - Last van mijn rug - Af en toe migraine en echt het gevoel alsof ik gewoon ongesteld moet worden, maar er komt niets. Ik heb wel sinds kort dat ik af en toe erg warm krijg en heb gelezen dat, dat er wel bij hoort. Maar toch deze week weer naar de dokter geweest, en die heeft me doorverwezen naar het ziekenhuis om een echo te maken. Ik belde het ziekenhuis zegt die vrouw eerst dat het 3 maanden duurt ik zei nou zolang wil ik niet wachten. Dus ik een ander ziekenhuis gebeld daar kon ik wel wat eerder, dus ik bel naar mijn dokter en kreeg de verwijzing die wil toch graag dat ik naar het ziekenhuis ga waar ik altijd heen ga, omdat ik daar ook liep voor mijn baarmoederhals. Ik weer bellen zegt die vrouw je mag over 3 dagen terugbellen voor een afspraak, nou dat vond ik wel raar maar de dokter is nog op vakantie en die moet dan eerst weer beoordelen of ik eerder kan komen. Dus moet daar weer op wachten pfff wat een ellende

                      29 Augustus 2020 

Vandaag vroeg mijn bed uit want had vroege dienst, het was echt heel druk op het werk de dag ging wel snel maar was kapot. Daarna Max bij oma gehaald was wel blij om weer te zien hoor, mijn vader was er en die heeft lekkere soep gemaakt en in de avond lekker Holland Gots Talent gekeken. Felicia was op turnkamp dus die was het hele weekend weg. Wilde een beetje op tijd slapen nou dat werd nog pas 0:30 lag zo te draaien en er weer uit erg onrustig. 
                  30 Augustus 2020 

 Zo vandaag een heerlijk rustig dagje had even geen zin om de deur uit te gaan, en de laatste dag van de schoolvakantie. Felicia is Maandag nog een dagje vrij, en Max moet weer gewoon om half 9 om school zijn. De ochtenden vond ik toch wel lekker in de vakantie geen gehaast en lekker relaxen. Heb veel gedaan in huis en dan ook vooral opgeruimd. Max is even gezellig met opa meegeweest om boodschappen te doen, en heeft die weer een lekker ijsje gescoord. Ik heb onverwachts ook nog even geholpen met werk want het was druk, maar gelukkig niet zo heel lang 2 uurtjes. Daarna is Max lekker in bad geweest en hebben we gegeten. 
En hebben we Felcicia weer van turnkamp gehaald. Ze heeft het weer leuk gehad. - Turnen in Hellevoetsluis - Pannekoeken gegeten - Disco feest .

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Altijd leuk om een reactie te krijgen.
Veel Liefs Kelly
 ❤

Social Media 
 Instagram: @westbroekkellyvan
 Facebook: Kelly van Westbroek Email: kelly3044@gmail.com 
Groep op Facebook: Autisme en verstandelijke beperking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...