Midweek Klein Vink Arcen


 17 Augustus 2020

Zo vandaag even een midweekje met het gezin weg. Max was al vroeg wakker rond 6.45, dus mama ook eruit. Eerst even bijkomen met een bakkie koffie en even eten. Eerst even nog een beetje opgeruimd en toen Felicia opgehaald bij haar vriendin, en de spullen in de auto gedaan en rond 11.00 gingen we rijden, alles liep eigenlijk goed op schema moet ik zeggen. 


Onderweg even gestopt bij het benzinestation even een broodje gehaald en een bak koffie, en de kids wilde een ijsje. Toen zijn we op ons gemak verder gaan rijden rond 14 00 waren op Klein VinkWe mochten om 15.00 in het huisje dus we hebben eerst even wat gedronken in het restaurant. Max was heel erg over enthousiast en moet dan ook even bijkomen in een nieuwe omgeving. Rond 15.00 zijn we naar het huisje gereden. En hebben we op ons gemak de spullen uitgeladen. We hadden weer genoeg bij ons.

                        Max en Felicia

Eerst even wat spullen uitgepakt, niet alles hoor want je bent er maar een paar dagen. Daarna zijn we even gaan eten wel in het huisje. Daarna wezen zwemmen tot 19.30, daarna waren we wel moe en dan vooral Mama en Papa, Max sliep pas rond 22.00 Max is dan echt heel erg druk als je zo eerste dag aankomt, maar ja is ook wel heel erg enthousiasme. De rest lag rond 22:30 te slapen.

                      Max en Papa

               Felicia maakt een bommetje

18 Augustus 2020

Max was als eerste wakker om half 9 valt opzich ook nog wel mee maar als je bedenkt dat die pas om 22.00 sliep. De ontbijttafel had ik al gedekt avond van tevoren. Dus hebben we eerst even lekker gegeten toen ben ik gaan zwemmen met de kinderen, Michel is even in het huisje gebleven en heeft opgeruimd, voor het zwemmen moet je trouwens wel reserveren maar dit ging super moet ik zeggen echt goed geregeld. Was niet te druk en je kon goed de afstand bewaren, en Max heeft nog geen diploma maar wil zo graag zonder bandjes zwemmen. We hebben het geprobeerd en hij kan echt heel goed zwemmen maar je moet er natuurlijk wel bijblijven. Rond half 12 zijn we uit het zwembad gegaan en zijn we naar het huisje gelopen.In de middag zijn we met zijn vieren naar Venray geweest. Als eerste kwamen we een ijszaak tegen en natuurlijk wilde de kinderen een ijsje. Max had 2 bolletjes aardbei en Felicia Cookies en ik een softijsje en Michel ook. Dan zou je denken lekker belangrijk welke smaken je had. Maar Max vond de smaak wel lekker maar niet zo als die altijd de aardbeien ijs eet. Dus toen we gewinkeld hadden wilde die smurfenijs we vonden dat heel moeilijk want het andere ijsje had Michel verder opgegeten en wat doe je dan, we hebben uiteindelijk voor Max nog 1 bolletje met smurfen ijs gegeven misschien niet helemaal goed maar vonden het ook wel sneu.

                Max en Felicia in Venray

Tijdens het winkelen ging alles goed we zagen een kapelletje, en daar kon je een kaarsje aansteken voor een dierbaren en dat heb ik ook gedaan. Mijn moeder is 7 jaar geleden overleden, en altijd als ik dat zie wil ik een kaarsje voor haar aansteken. Daarna naar de Intertoys want die:zit ook overal. Daar zag Max een auto van cars waar je dan muziek op kan afspreken, maar die mocht die niet ging die ook wel een beetje huilen. Maar daar hebben we echt voet bij stuk gehouden, dat kreeg die echt niet. Uiteindelijk hebben we een balletje gekocht om in het water mee te spelen gekocht en waterballonnen.

                  Voor mijn moeder

Felicia en ik zijn even naar Ici Paris geweest ze wilde graag een luchtje kopen, maar dan wel een luchtje voor haar leeftijd, we hebben een luchtje voor haar gekocht van 20.00 ze was echt helemaal blij heel leuk. We hebben daar toch wel zo 1.5 uur geholpen toen waren we wel moe van het lopen, nog even bij de Jumbo boodschappen gedaan. En Felicia en ik hebben lekker eten gemaakt. Lekkere sla gebakken aardappelen en balletjes gehakt simpel maar wel lekker. Na het eten gingen de kids weer zwemmen met Papa dit keer zodat ik even op kon ruimen, rond 20.00 waren ze terug Max was nu best wel rustig en heeft lekker een filmpje op de i pad gekeken en sliep rond half 10. We vinden het echt niet erg hoor als Max wat later slaapt in de vakantie, maar soms is die gewoon te druk en dat is dan soms lastig om hem rustig te krijgen. Ik heb even lekker gespeeld op mij Nintento en Felicia was ook wel moe van de hele dag, die was best wel optijd naar bed gegaan rond 21.00 als. Nog even 24 ER gekeken op mijn foon en toen rond 23.30 gaan slapen.


19 Augustus 2020

Vandaag vooral vermaakt op het park , we hebben lang uitgeslapen rond 09:30 was iedereen wakker. En wat we altijd als eerste doen is zwemmen dus dat hebben we eerst gedaan. Daarna wel even een stukje wezen rijden en zijn we met de auto het pondje over gevaren dat vonden de kinderen leuk. Daarna op het park geweest en de kids lekker gespeeld met de badminton en de water ballonnen. In de avond lekker pannekoeken gegeten, en weer gaan zwemmen. Daarna nog even badminton gespeeld met mijn dochter, en Max heeft een vliegtuig van schuim en daar was die heerlijk mee aan het spelen. Rond 23.00 sliepen we.

20 Augustus 2020

Zo Max was echt vroeg wakker rond 07.45 alweer maar hij was superlief. Hij wilde heel graag de tafel deken dus dat heeft die ook gedaan met een klein beetje hulp. Rond 09:00 de rest geroepen en hebben we gegeten. Max en Michel gingen samen zwemmen, en ik ging samen met Felicia even nog naar Venray om te winkelen. Ik heb eindelijk ook wat voor mezelf gekocht een paar leuke oorbellen gescoord voor 13.95 en bij Ici Paris was de NOA in de aanbieding normaal is die 50.00 voor 50 ML nu 25.00 dus die heb ik ook niet laten liggen. Felicia heeft bij H&M een leuke jasje gekocht ook niet duur 34.95. Toen zijn we weer naar de bungalow gegaan, en Max wilde weer zwemmen dus ben ik even met hem gaan zwemmen, en daarna hebben we lekker patat gehaald, en daarna als afsluiting van de vakantie hebben we nog even met zijn allen gezwommen. Max was ook na het zwemmen niet moe te krijgen hij was wel rustig maar wat een energie van 07:45 tot 22.00 in de avond, en we zeiden wel telkens dat die moest gaan slapen maar nee hoor. Om 22.30 ging bij mij het lichtje uit. En viel vrij snel in slaap.

                   Jasje bij H&M 34.95

                  Noa 50% korting 25.00

21 Augustus 2020

En dan is de midweek alweer voorbij wat gaat dat toch snel, we waren nog best wel laat wakker 08:30. Maar de avond daarvoor had Michel al aardig ingepakt dus dat scheelde wel. Dus we konden eerst nog een beetje bijkomen, daarna alles de auto in schoonmaken en dat was het dan weer. We hebben nog even aan de voorkant koffie gedronken en daarna was het tijd om te gaan. We hebben een goede terug reis gehad. 1x even gestopt en weer door. We waren rond 13:00 thuis mooie tijd, want wil dan gelijk ook alles uitpakken dus dat heb ik dan ook gedaan wel met behulp van oma. 


Hier nog een impressie van het huisje

                        De ingang

                           de tuin

                       de keuken

                       de Woonkamer

                   Slaapkamer van de kids

                    Slaapkamer van ons

                         de douche 

Wij vinden het een prima huisje.


Veel liefs Kelly

Social media:
Instagram: http//www.instagram.com/westbroekkellyvan/
Facebook: Kelly van Westbroek
Groep Facebook: Autisme en verstandelijke beperking
Email: kelly3044@gmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...