Wat een warmte🏖

 10 Augustus 2020

Eerste vakantie dag en het was weer zweten. Maar we zijn lekker naar het zwembad geweest was echt heerlijk. Zelf eten meegenomen en drinken want anders ben je nog veel geld kwijt. Lekker in het water met de bal, en Felicia vooral in het diepe bad met haar vriendin. Er kwam ook nog een vriendje van school, dat vond die echt wel erg leuk. En een vriendin van mij kwam dus was super gezellig. Na het zwemmen rond 16.00 uur zijn we naar de Mac Donald gegaan. Toen lekker naar huis. Vriendin van Felicia heeft hier geslapen

En Max sliep rond 21.00. Die heb ik wel een melotine gegeven want hij heeft zoveel te verwerken van deze dag.11 Augustus 2020

Nou door de hitte niet echt lekker geslapen.
Vandaag hebben we alleen boodschappen gedaan, en voor de rest zijn we thuis geweest. Kwam nog een vriendje van Max spelen. En ik heb gewerkt in mijn bullet journal. En heb wat gemaakt waar ik best trots op ben.
We hebben vandaag wel groente gegeten want je kan met die warme dagen wel zeggen doe makkelijk maar we moeten ook vitaminen binnen krijgen. Na het eten zijn we even langs mijn vader geweest. Daarna thuis en ben ik begonnen aan een nieuwe serie op videoland station 19 goeie serie gaat over een team van brandweerlieden en die gaan naar oproepen van brand maar ook over liefde je kan de serie vergelijken met Greys antomy 
Nu 2 afleveringen gekeken 

Kon natuurlijk weer niet slapen, sliep geloof ik om 3 00 pffff.

12 Augustus 2020

Vandaag was Max vroeg wakker half 8 maar ook logisch met die hitte. Vandaag weer een dagje zwemmen. Felicia is met haar vriendin mee naar de camping geweest voor 2 nachten in Gouda. We hebben weer een heerlijke dag gehad in het zwembad we waren er om 11.00 en 16.30 naar huis. Max was erg moe van de hele dag. Thuis eerst lekker gedouchd en toen eten gemaakt Noodles daar is Max erg doel op, en is simpel om te maken.
Max was wel even druk maar lag rond half 10 te slapen. Ik sliep rond 01.00 want met die hitte is het niet ideaal om lekker te slapen.


Felicia op de camping 

Felicia meegedaan  aan playbackshow 

13 Augustus 2020
Om 9.00 wakker ongeveer en Michel kwam er ook uit. Ik was zo ontzettend moe dat ik nog even terug ben gegaan werd ik om 1230 wakker.
Michel was met Max even weggeweest. Ik heb eigenlijk heel weinig gedaan, alleen even wat boodschappen en lekker op de Nintendo gespeeld. En gisteravond weer 2 afleveringen gekeken van Station 19, en om 23.30 Lang leve de liefde echt leuk om te kijken. Daarna gaan slapen.

14 Augustus 2020
Vandaag om 8.30 uit bed gelijk lekker alles opengezet. Gelukkig wat koeler dan gister. In de ochtend huis gedaan. Felicia heeft een hamster, en een konijn maar mama moet hem altijd schoonmaken pffff. 
Daarna gewassen om 13.30 moest ik naar GLI
Dat is kort gezegd voor afvallen maar zal hier apart nog een blog over schrijven, even naar oma en opa geweest. En toen we thuis kwamen heeft Michel spaghetti gemaakt, en toen is Michel de kids weer naar Oma gebracht want ze mochten daar samen slapen.

15 Augustus 2020

Zo lekker even uitgeslapen tot 9:30. Rond 11.00 ging ik de kinderen bij oma en opa halen, we gingen even naar de binnenspeeltuin. Ik had kaartjes voor 3,75 inclusief drankje en een ijsje.
Kinderen hebben heerlijk gespeeld rond half 4 
weer naar huis. En heb ik even lekker in de tuin gezeten. Na het eten zijn we even met zijn vieren naar het park geweest Max met de skelter en Felicia met haar skateboard en we hebben even met de freesbee gespeeld. 

                     16 Augustus 2020
Zo vandaag inpakken we gaan lekker een midweekje weg. Maar dat inpakken vind ik nooit leuk. Max is altijd wel wat gespannen en dan word die ook wel wat drukker, maar ja opzich ook wel logisch na alles ingepakt te hebben, hebben 
we wat gegeten met oma en opa. 
Max lekker optijd gedouchd zodat die een beetje optijd kon slapen want anders is die zo gespannen. Hij sliep rond 2030 dus een mooie tijd. Michel sliep ook vrij vroeg rond 2200 en ik rond 2400.
Bedankt weer voor het lezen van mijn blog.

Social Media
Facebook: Autisme en verstandelijke beperking
Instagram:@westbroekkellyvan

2 opmerkingen:

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...