Bloeduitslag

7 September 2020

Zo weer een nieuwe week. Vandaag heeft Felicia echt weer lessen op school. Ik heb vannacht nachtdienst gehad in de ochtend eerst bloed gaan prikken voor mijn hormonen om te kijken of ze kunnen zien of ik in de overgang ben. Ben nooit zo held met bloedprikken. Na het bloedprikken naar huis gegaan, en nog even gaan liggen anders word het wel een hele lange nacht. Max was uit school vrij rustig dus dat was wel fijn. Hij sliep ook optijd. 8 September 2020

Nou nachtdienst rustig geweest het is nooit echt super druk. Heb tot 13.00 geslapen, en om 15.00 Max van school gehaald. En de ouderbegeleiding kwam weer om 15.30. Hieronder daar weer een apart stukje over.

Ouderbegeleiding 
Heb niet echt een heel goed gesprek kunnen voeren Max was echt zo druk op de bank klimmen zijn zus knijpen was echt even heftig, maar wel goed voor de ouderbegeleiding dat ze het dan ziet. Ik heb het kort gehad over een zorgboerderij zodat die daar af en toe in het weekend heen kan. Eerst wilde ik dat niet maar denk dat het voor Max wel goed zou kunnen zijn zodat die daar ook vriendjes krijg, en het is een doel voor hem.
Daar ga ik volgende week wat uitgebreider op in met de ouderbegeleiding. Ze is nu ongeveer een half uur geweest het was niet echt te doen deze keer met Max erbij.

Toen ze weg was werd Max wel wat rustiger. En hebben qe gegeten en ben ik boven t.v. gaan kijken Max is lekker bij me komen liggen.

9 September 2020

Vandaag weer lekker wezen sporten, ga de oefeningen die ik nu doe weer wat uitbreiden doe nu 15 min loopband 15 min fietsten en dan wat spieroefeningen en dat ga ik uitbreiden naar 20 min.
Bloeduitslag 

Dokter gelijk gebeld voor de uitslag best zenuwachtig, want je weet niet wat er uitkomt. Ze zien in mijn bloed dus gewoon nog een menstruatie cyclus, dus voor mij best wel stress want wat is het dan. Ik had een afspraak staan voor 15 Oktober in het ziekenhuis maar wil echt niet zo lang wachten. Ik het ziekenhuis gebeld en kan  18 September terecht voor een echo wel een andere gynaecoloog maar dat maakt me niet uit. Wil gewoon weten wat het is. Dus moet nog even geduld hebben. 
Me pa heeft Max uit school gehaald, wilde eigenlijk even slapen maar een vriendin van een meisje heeft vorige week zelfmoord gepleegd wat echt heftig is. Ik kon het vrouwtje ook een beetje van de speeltuin waar ik weleens kom met Max en van het dorp. Ik ben er ook best van geschrokken. De begrafenis kon je via een live stream meekijken nou vond het echt heel zielig. Zo jonge vrouw. Maar ze had helaas een hoop dingen waar ze niet meer uitkwam, dus hoop voor haar dat ze de rust gevonden heeft.
Max had atletiek vandaag dus daar heen geweest, daarna naar huis en heb ik nog even een uurtje kunnen slapen voordat mijn nachtdienst begon. 10 September 2020

Nou de nachtdienst was niet druk ben gelijk mijn bed ingegaan, was rond 13:00 wakker en even met mijn schoonmoeder boodschappen gedaan, en met Max lekker een ijsje gegeten toen Max uit school gehaald, en hij was best wel weer druk we vinden het vaak moeilijk om te achterhalen hoe dat nou komt, op school uit die zich niet zo goed natuurlijk. In de avond beetje tv gekeken was best wel moe van de nachtdiensten, maar heb nog even een bakkie gedaan bij een vriendin,en rond 23:00 gaan slapen. 
11 September 2020

Man, man Max was om 06:30 wakker normaal is die niet zo vroeg wakker,maar we hebben gister schoenen besteld en daar is die in zijn hoofdje dan zou mee bezig, en hij kwam gelijk van wanneer komen ze. En hij was heel druk, hij kwam op bed en gaat dan echt heel druk doen en dan met zijn hoofd tegen je aan dat is dan niet zo fijn wakker worden. Dus ik ben naar beneden gegaan, en ben zelf rond 08:00 nog even terug gegaan tot 10:30. Wilde nog gaan sporten maar daar was ik even te moe voor. 

Samen met Michel even wat speelgoed opgeruimd wat hebben kinderen toch een hoop spullen maar het ruimt wel lekker op. Om 13:00 begonnen met werken tot 20:00 het was niet zo druk. Max zijn schoenen waren inmiddels bezorgd, en hij was helemaal trots erop en er zitten lichtjes in en dat is hellemaal leuk natuurlijk.
12 September 2020

Vandaag weer vroeg uit de veren had vroege dienst dus 7.00 beginnen. Was echt heel rustig dus ben lekker een uurtje eerder naar huis gegaan. Max opgehaald en toen we thuis kwamen kreeg die helaas weer een driftbui. Hij wilde naar intertoys maar we kunnen niet altijd wat kopen.
En dan word die zo boos hij raakt echt in paniek en je kan hem dan moeilijk rustig krijgen, na een kwartier werd die wel weer rustig gelukkig. Max gebruikt zoveel energie dan. Max heeft een vriendje in de straat en die mocht bij ons logeren en dat ging heel goed. Eerst pannekoeken gebakken toen hebben ze boven lekker gedart. En daarna hebben ze lekker film gekeken.  En daarna lekker gaan slapen.

Dit was het weer voor deze week.

Social Media:
 Instagram: westbroekkellyvan 
Facebook groep: Autisme en verstandelijke beperking Email: kelly3044@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...