Een Nieuw Begin

31 Augustus 2020 

 En dan is de vakantie echt voorbij voor Max dan Felicia was nog een dagje vrij. Max had super veel zin om naar school te gaan hij was lekker vroeg wakker om 06:45 al. We zijn lekker naar beneden gegaan en om 08:15 gingen we weg op weg naar school en weer een nieuw schooljaar tegemoet. Hopen dat het dit jaar beter gaat en dat de scholen niet meer dicht hoeven dit is zeker voor kinderen zoals Max erg verwarrend. Toen we bij school aankwamen was Max heel erg enthousiast, hij liep ook zo naar binnen echt super knap van hem. 

Daarna ben ik mijn man naar de sportschool gegaan voor het eerst weer na een hele lange tijd. Ik ben zelf bezig met afvallen en dat gaat goed maar moest ook wel wat gaan bewegen. De eerste keer hebben we denk ik zo 3 kwartier gesport beetje opbouwen. Als eerste ben ik 10 minuten op de loopband geweest, daarna wat spieroefeningen gedaan en daarna nog 10 minuten geweest. Het was heerlijk. 

Thuis lekker gaan douchen eerst en boodschappen gedaan en nog wat dingen in huis. En toen was het alweer tijd om Max op te halen. En wat heeft die het leuk gehad. Ik merkte wel thuis dat die echt enorm druk was, en dat komt voornamelijk omdat die op school vrij stil is, dus Max sliep ook wel best laat rond 22:00 pas, en ik was ook moe had ook nog 4 uurtjes gewerkt. Goede tijden Slechte tijden was ook weer begonnen. 

  1 September 2020 

 Vandaag ging Felicia dan echt voor het eerst naar de middelbare school, ze moest gelijk 08:15 aanwezig zijn. Om 07:30 ging ze samen fietsen met 2 vriendinnen. Ik zei tegen haar je moet wel appen hoor als je er bent, en dat deed ze ook. Ze had nog geen les vandaag ze moest alleen haar laptop halen en kennismaken met de klas om 11:30 was ze weer vrij. 
           Op weg naar een nieuw avontuur

Ik ben in de ochtend naar Beauty Heaven voor mijn wenkbrauwen de Power Brows, dit was nog even het bijwerken ervan, en ben er echt superblij mee. 

Daarna kwam de ouderbegeleiding daar zal ik hieronder een apart stukje schrijven. Ouderbegeleiding De ouderbegeleiding komt eigenlijk elke week langs om de week door te spreken en tips te geven en ook hoe het is gegaan die week. Nou ik had deze week best wel wat te bespreken. Max was natuurlijk weer naar school en moest dus helemaal in het ritme komen, dus was onwijs druk uit school en wil van alles hebben, en als je dan nee zegt dan krijgt die gelijk een enorme driftbui. De ouderbegeleiding geeft ook aan hem dan even te laten gaan, en dan doen we ook. Want we kunnen hem niet overal zij zin in geven. Dat gaat nog niet zo goed. Ik vind het soms wel moeilijk. Max blijft er dan in zo snikken dan. Max is ook nog niet helemaal zindelijk, hij wil nog steeds niet poepen op de wc. Maar de ouderbegeleiding heeft aangegeven om dat even op een laag pitje te zetten, en niet teveel druk op te leggen. We hebben het ook weleens over Felicia die gaat nu een klein beetje puberen, maar gelukkig nog niet zo erg. Maar die heeft ineens een hele dure smaak haha, maar als je tegen haar nee zegt dan vind ze het niet leuk maar accepteert ze het natuurlijk wel makkelijker dan Max. De ouderbegeleiding blijft meestal een uur soms wat later ligt er helemaal aan wat ik te bespreken heb. Ik heb de ouderbegeleiding nu 2 jaar en ik vind het altijd heel fijn om met haar te praten, en soms lucht het ook echt wel heel erg op. Om 15:00 was Max vrij en hebben we Oma gehaald. Ik had avonddienst was lekker rustig moet ik zeggen dat is lange tijd niet zo geweest. En heb lekker thuis gewerkt. 

                 02 September 2020 

 Vandaag een vrije dag gehad maar wel druk gehad. Om 12:00 moesten we bij Felicia op school zijn voor het welkoms gesprek dat duurde ongeveer 3 kwartier, daarna naar de sportschool geweest toen snel naar huis om wat te eten. En daarna met Max naar atletiek geweest en wat die het goed zeg zo trots op hem. 

Naar huis gegaan toen moest Max nog wel douchen want dat vind ik altijd wel fris als die naar sporten is geweest. Alleen nadeel is dat die gelijk weer wakker is. We hebben samen even een spelletje op de I pad gedaan, en toen ging die pas weer bij tienen slapen. Ik ben niet veel later gaan slapen want moest de volgende dag ook weer werken. Oh ja nog even GTST terug gekeken. 

                  3 September 2020 

 Nou kon weer niet slapen had erg pijn in mijn rug en denk dat dit door het sporten kwam. Viel bij half 2 pas in slaap en 05:45 ging de wekker weer. En het was best een hele drukke dag moet ik zeggen was geknakt. Ik ben uit me werk gaan douchen en was zo moe dat ik om 20:30 al in slaap be gevallen, en dat gebeurd me niet vaak moet ik zeggen. 

                   4 September 2020 

 Vandaag ook weer een dagdienst niet zo druk als gister was goed te doen. De dokter gebeld uit mijn werk want wil al een tijd bloedprikken omdat ik al een tijd niet menstrueer en daar baal ik van. De dokter heeft al 2x gezegd nee je bent nog jong, maar weet je het is mijn lichaam dus ik wil gewoon dat het nagekeken word. Nou heb mijn verwijzing dus aankomende Maandag ga ik bloedprikken voor me hormonen want van deze onzekerheid word ik wel gek van.
  5 September 2020

 Eerst gewerkt een vroege dienst daarna naar huis en in de avond een babyshower van mijn vriendin gehad, was heel gezellig en wat is ze verwend. Ze is uitgerekend op 14 oktober ben zo benieuwd. We moesten ook een kaartje invullen van wanneer het geborden zou kunnen worden, en hoe die gaat heten. Ik heb aangegeven dat die Dex gaat heten en dat die 10-10-2020 om 10.00 geboren word, ook moest ze baby foto's raden dat vond ze nog best wel lastig. Was rond 22:00 thuis en vanaf 06:00 in de ochtend was ik het wel zat. 
  6 September 2020

Vandaag een vrije dag nou ja vrij de hele dag in huis bezig geweest, want had er echt geen tijd voor om uitgebreid mijn huis te doen. Eerst lekker naar de sportschool geweest, tot nu toe gaat het erg goed en vind het ook leuk. Volgende week heb ik niet zoveel tijd omdat ik dan ook mijn nachten in ga dus heb lekker 3x gesport deze week en ben nu in 2 maanden 4 kilo afgevallen en ben daar best trots op. Gisteravond een heerlijke rustige avond gehad. Hollands got talent gekeken, en daarna nog even GTST en een stukje Chateu Meiland. Chateu Meiland vind het wel leuk maar ook wel erg overdreven, zeker hoe hij doet maar ja ieder zijn ding. 


Nou dit was mijn Blog voor deze week. Altijd leuk om een reactie te krijgen Misschien heb je tips wat je leuk zou vinden om te lezen. Social Media. 
 

Facebook: Kelly van Westbroek 
Pagina Facebook: Autisme en verstandelijke beperking 
Instagram: @westbroekkellyvan 
Email: kelly3044@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...