Leer mij beter kennen

Wat is je volledige naam Elisabeth Antoinette Kelly van Westbroek 

Waar en wanneer ben je geboren 8 december 1978 in Den Haag
                Bronovo Ziekenhuis Den Haag
Wie zijn /waren je ouders? Mijn moeder beppie 16 Februari 1944 9 Oktober 2013 Floor 21 Mei 1947.
Mama 16-02-1944 09-10-2013
                               Papa

Heb je broers of zussen? Hoe heten ze, Nee ik heb geen broers of zussen, 
Waar woon je en met wie? Beschrijf de plaats en die persoon / personen Wat is je beroep? Ik woon in Wateringen dit is een dorp vlakbij Den Haag. Ik woon daar met mijn Man Michel en onze kinderen Max en Felicia
Heb je allergien, ziektes of andere fysieke uitdagingen? Ik heb vanaf mijn 19e Hyperventilatie en dat inmiddels chronisch geworden. 
Ben je links- of rechtshandig? Rechts 
Wat zit er in je broekzak, of handtas? Van alles lippenstift, flesje water, portomonee, spiegel, parfum. 
Hoe beschrijf jij je jeugd in het algemeen? Ik heb een prima jeugd gehad. Gingen vaak weg altijd op vakantie gezelligheid 
Hoeveel opleidingen heb je gedaan? Ik heb natuurlijk eerst de basisschool gedaan, daarna ben ik naar het VMBO gegaan , daarna ben ik naar MBO Horeca gegaan maar dat heb ik maar een jaar volgehouden ik vond de combinatie werken en leren niet zo ik stond liever op de vloer dan dat ik in de schoolbanken zat.
 Hoe heb jij je schooltijd ervaren? Ja prima, altijd vriendinnen en altijd leuke dingen gedaan met school. 
Hoe ging je om met je andere familieleden toen je opgroeide? Familie was niet heel groot met mijn oma en opa had ik altijd een hele goede band ik had een neefje maar die zag ik niet zo vaak. 
Wat wilde je later worden als kind? Kraamverzorgster 
Wat waren je favoriete bezigheden als kind? Met mijn barbies spelen, winkeltje spelen, 3d kaarten maken en op de nintento spelen.
Wanneer kreeg je je eerste zoen? En van wie? Nou dat weet ik eigenlijk niet meer. 
Wat zie jij als het belangrijkste moment in je leven tot nu toe? Dat ik 2 mooie kinderen heb mogen krijgen en dat ik heb mogen trouwen, en dat ik een leuk huis heb een leuke baan en lieve vrienden. 
                          Felicia
                               Max
Waar heb je het meest spijt van? Dat ik vroeger best wel een grote mond had. 
Heb je weleens iets strafbaars gedaan? Nee Wanneer in je leven was je het bangst? Toen ik mijn eerste hyperventilatie aanval kreeg. 
Als je 1 ding mocht veranderen aan je verleden, wat zou dat zijn? Dat ik wel wat verder geleerd had. 
Wat is je beste herinnering? Nou dat zijn er wel wat maar op dit moment is dat in 2019 de vakantie naar spanje met mijn gezin. 
                              Spanje
Wat is je slechtste herinnering? Dat mijn moeder in het verleden een tijdje een probleem met alcohol heeft gehad
Wat is je grootste angst? Dat mijn kinderen iets gebeurd of mijn man alle mensen die mij dierbaar zijn.
 Wat is voor jou het ergste dat een mens kan doen? Vernederen 
  Geloof je in het idee van soulmates, of ware liefde? Ja zeker 
Hoe ga jij over het algemeen met anderen om? Zoals ze ook met mij omgaan. 
Wie is de belangrijkste persoon in jouw leven en waarom? Mijn man en de kinderen en schoonouders en mijn vader. Het is mijn Familie en we staan altijd voor elkaar klaar, en onze familie is al niet zo groot en dat moet je koesteren. 
                   Mijn Schoonvader
                   Mijn Schoonmoeder
                          Mijn Man

Wie respecteer jij het meest en waarom? Mijn schoonouders en mijn vader en mijn man

Wie zijn je vrienden? Heb je een beste vriend(in)? Beschrijf hen Liesbeth die ken ik al meer dan 30 jaar. We hebben samen een hoop meegemakt, nu zien we elkaar niet heel veel omdat het best druk is allemaal. Maar als we elkaar zien of spreken dan is het goed. 
                            Liesbeth

Sunita die ken ik ook al een jaar of 20 wij voelen elkaar erg goed aan en kunnen goed praten met elkaar. 
                               Sunita 
Susanne 

                       Susanne

Die ken ik een aantal jaren en de laatste tijd zijn we erg close en help haar ook met bepaalde dingen.
Heb je een partner of een geliefde? Beschrijf hem/haar ik ben 17 jaar samen met mijn partner en in November zijn we 12.5 jaar getrouwd
Ben je ooit verliefd geweest? Zo ja:Ja zeker kriebels in je buik niet kunnen eten, alleen maar aan die gene denken heerlijk gevoel vond ik dat. Naar wie ga jij in geval van grote nood? Bel mijn vader of mijn schoonmoeder.
Zoek jij ruzie op, of vermijd je het juist? Probeer het te vermijden. 
Houd je van grote groepen? Waarom wel/niet? Ja soms wel gezellig maar niet altijd omdat ik last heb van hyperventilatie
 Maakt het jou uit wat anderen van je denken? Nee
Wat zijn je hobby’s of favoriete tijdverdrijf? Sinds een jaar hou ik een bullet journal ik game af en toe op de nintento switch, en hou van pixelen

Wat is je mooiste bezit? Mijn kinderen 
Wat is je favoriete kleur? Geen specifieke kleur Wat is je lievelingseten? Bloemkool 
Als je leest: wat is je favoriete leesvoer? Ik lees niet zo heel veel maar als ik lees hou ik van boeken lezen wat echt gebeurd is. Wat zie jij als goed entertainment? (muziek, films, kunst, etc) Kijk graag naar Netflix en hou van verschillende soorten muziek 
Rook of drink je, of gebruik je drugs? Zo ja: wil je daarmee stoppen?n Ja ik rook en zou daar zeker wel mee willem stoppen alleen vind ik dat best moeilijk. Hoe breng jij het liefst de zaterdagavond door? Of even een hapje eten naar de film. Of gezellig thuis met leuke tv een hapje en mijn gezin of als er een vriendin gezellig op visitie komt. Wat shockeert jou? De ellende in de wereld. Hoe ga je om met stress? 
Soms moeilijk ligt eraan hoe ik me voel en in wat voor stress situatie ik zit. 
Ben je spontaan of heb je een plan nodig? Ik heb niet altijd een plan nodig, kan ook ineens iets spontaan doen. 
Heb je een huisdier? Ja een konijn,hamster en een kat. 
En wat je grootste zwakte? Onzekerheid 
Als je iets aan jezelf kon veranderen: wat zou dat zijn? Wat Slanker maar daar ben ik mee bezig. Ben je over het algemeen slordig of opgeruimd? van allebeid een beetje 
Waarvoor zou jij bereid zijn een risico te nemen in je leven? Voor mijn kinderen en mijn man Wat wil jij het liefste bereiken in je leven? Eigenlijk heb ik dat al heb een mooi gezin een leuke en doe leuke dingen. Ik zou nog wel willen groeien intern in het bedrijf. 
Welke drie woorden beschrijven jou het best? Spontaan, klaar staan voor anderen vrolijk Welke drie woorden zouden anderen waarschijnlijk voor jou gebruiken? beetje gek hahah vrolijk spontaan Als je kon, welk advies zou jij dan aan jezelf willen geven? Spreek dit hardop uit Dat ik soms de dingen moet nemen zoals ze zijn en niet te gestrest en me niet te druk maken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...