Naar het ziekenhuis

                  14 September 2020 

 Vandaag lekker een vrije dag en Max heeft een studiedag. Michel is gaan klussen bij zijn ouders. Ik moest om half 10 naar de dieetste om te kijken hoe het gaat en of ik afgevallen ben, altijd weer spannend. Eerst even verteld hoe het gaat nou gaat best goed want sport 2 a 3 keer per week, en het eten gaat ook wel goed. Ben in totaal 4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd en ben daar best trots op, mijn spiermassa is ook omhoog gegaan en dat komt door het sporten. Vanuit de fietsten naar huis gegaan en mijn sportspullen gepakt en naar de sportschool gegaan, en lekker even een uurtje gesport. 

Na het sporten naar huis gegaan, en toen even met mijn vriendin en Felicia even wat gedronken op het terras ik een lekker latte mijn meissie een ice tea en wilde ook wat eten natuurlijk. 
Daarna naar huis gegaan en hebben we eten gemaakt. in de avond lekker relaxed gedaan. 
                    15 September 2020 

Vandaag een vroege dienst 7:00 beginnen lekker vroege dienst gehad. Uit werk naar huis gegaan en moest Felicia naar turnen brengen maar het is voor haar wel heel erg wennen ze heeft tot 16:00 school en moet 17.00 naar turnen. Ze was ook best wel moe uit turnen, en toen kreeg Max nog een giga huilbui dus het was weer even compleet. Uiteindelijk was Max rustig en zijn we met zijn viertjes even Felicia gaan wegbrengen. Toen we thuis waren was Max wel weer rustig gelukkig maar man wat een energie vreet dat als die zo bui heeft. 
                   16 September 2020 

 Max in de ochtend naar school gebracht toen gelijk door naar de sportschool gegaan, en was weer heerlijk. Toen naar huis gegaan nog wat huishoudelijke dingen gedaan en om 10.30 belde de ouderbegeleiding daar hieronder weer een apart stukje. 

  Ouderbegeleiding

Ik vind het altijd fijn om met haar te praten zeker als we een pittige week hebben gehad, vandaag was het lastig om met haar thuis af te spreken dus dan bellen we even. We hadden het over het dwingen van Max, Max heeft natuurlijk helemaal geen benul van centjes en hij is 7 maar in een hoop dingen is die nog 5. Maar als Max iets wil hebben en we zeggen nou dan gaat de echt heel erg uit zijn dak, en dan zou je zeggen ja maar dat doen kinderen van 7 maar Max krijgt dan zoals je vaker lees in mijn blog dat die dan zo boos word. Ik leer van de ouderbegeleiding wel om niet altijd de aandacht te geven als die zo boos is maar dat lukt ook niet altijd, dus we hebben voornamelijk het over de driftbuien gehad over Max. Over Felicia ook nog even gehad die moet natuurlijk ook nog heel erg wennen aan de nieuwe school ze heeft het goed naar haar zin maar wat wij merken als ze thuis komt dan gaat ze vaak gelijk naar haar kamer toe, maar dat komt ook omdat ze in een hele andere fase komt. Maar ik als Moeder wil dan altijd gelijk weten wat heb je gedaan, en daar heeft ze niet gelijk zin in. Dus het advies is dan om haar even naar boven te laten gaan en dan wat later te vragen hoe het was gegaan die dag. We gaan ook met de ouderbegeleiding kijken of Max misschien een keer in het weekend naar een zorgboerderij kan maar die wachtlijst is best wel lang, maar als we dat gaan doen wat ik een hele stap vind dan alleen een aantal uurtjes in het weekend. Daar later meer over. Na de ouderbegeleiding 


Max van school gehaald, en zijn we gezellig even naar de markt geweest in het dorp, en dat is echt gezellig om met hem op stap te gaan. Lekker snoepjes gehaald en lekker kibbeling was echt gezellig, toen naar huis gegaan en hebben even rustig aan gedaan want in de avond moest Max trainen. 

Na het trainen is Max lekker gaan douchen en slapen. 
                   17 september 2020
Vandaag ook gewerkt maar lekker thuis gewerkt was lekker rustig. Om half 4 vrij om half 4 Felicia naar turnen gebracht. En daarna even een beetje rustig aan gedaan. 
                         18 September 2020 
 Vandaag ook gewerkt tot 14:30 want moest naar het ziekenhuis voor echo. Naar het ziekenhuis In mijn vorige blog heb je al kunnen lezen dat al een tijdje loop te sukkelen met mijn menstruatie, en kon eindelijk naar het ziekenhuis om na te laten kijken, moest er om 15:00 zijn maar zoals altijd in een ziekenhuis loopt dat uit, werd rond 15:30 geholpen. Ik had ook mijn bloeduitslag meegenomen eigenlijk mag de dokter daar niet heel veel over zeggen omdat hij de bloeduitslagen niet doorgestuurd had gekregen.

 Maar was toch blij dat die wat uitleg hierover gaf want de assistent van de huisarts zei weinig erover. Die gaf aan dat de waarde wel duidelijk aangaven dat ik beginnend in de overgang zit, maar dat was was voor mij niet nieuw eigenlijk had zelf dat idee ook al. 

Toen kreeg ik een binnenwaartse echo wat minder prettig was, maar hij legde alles erg goed uit. Hij zag meteen dat mijn eiblaasjes wat minder aan het worden zijn en dat dat de reden is dat ik al even niet ongesteld ben geweest. De eierstokken zagen er goed uit en ook mijn baarmoeder zag er goed uit, wel zag die een soort slijm balletje maar dat zou dan wel loskomen en dat zou dan weer een menstruatie zijn. Het advies wat ik gekregen heb is een afspraak maken bij de dokter en dan eventueel bespreken om hormonen te gaan slikken, maar dat ga ik sowieso niet doen. Dus misschien kan ik me dan laten sterriliseren. Maar was ook opgelucht omdat er verder niets was je maakt je onbewust toch druk. Daarna lekker naar huis gegaan en zijn we even met een vriendin en de kinderen even wat gaan kijken eten bij de Kolenkit. Dit is een snackbar bij ons in het dorp. 
Vandaag ook gezondigd had de hele week goed gezond gegeten. Toen we daar geweest waren. Gingen we door naar een verjaardag van de kinderen van een vriendin de een word 12 en de ander 9. Felicia is met hun opgegroeid en gaan ook erg leuk met elkaar om. Was gezellig en de kids hebben lekker gespeeld en rond 22.00 zijn we naar huis gegaan. 
                     19 September 2020 

 En dan is het weer zaterdag vandaag weer gewerkt echt een drukke week met werken. 7.00 begonnen ook vandaag. 

Thuis lekker relaxed gedaan en mijn serie gekeken in de avond serie gekijken hieronder daar een recensie daarvan. 
                        Dirty john 


 Dit is een mini serie van 8 afleveringen met Christian Slater en Amanda Peet in de hoofdrol. Ze ontmoeten elkaar als ze heel jong zijn en worden stapelverliefd en snel krijgen ze al 4 kinderen, hij gaat rechten studeren, en snel kunnen ze genieten van het luxe leventje. Alleen zei is vrij jaloers en vertrouwd hem op een gegevend moment niet meer omdat er een dame bij hem op kantoor komt werken. In eerste instantie is er niets aan de hand omdat hij van zijn vrouw houd, maar hoe langer zei bij hem werkt krijgt hij toch gevoelens voor haar. En uiteindelijk gaan ze scheiden dit laat zei niet over haar kant gaan, en gaat hem stalken en dringt zijn huis binnen en maakt een hoop kapot. Uiteindelijk mag ze de kinderen niet meer zien en draait ze volledig door. Het is waargebeurd. Dit was mijm blog weer voor deze week. 
 

Social Media:
Instagram: @westbroekkvankelly 
Facebook: Autisme en verstandelijke beperking Gmail: kelly3044@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...