Er is een Jarig

12 Oktober 2020

Vandaag lekker een dagje vrij. Eerst wezen sporten en toen naar huis. Felicia is deze week jarig dus naar het feesthuis gegaan in Wateringen en zulke leuke dingen gekocht voor haar. Toen om 15:30 moest ik met Felicia naar de Brusjestraining dat is een training die gericht is op kinderen met een Broer/Zusje die een beperking hebben en hoe je daar mee om kan gaan, het is maar 2x dus dat vind ik persoonlijk niet veel maar denk dat de gene die de training geeft wel weet of dat genoeg is. Het enige wat ik weet wat ze gedaan heeft is over haar broertje gesproken en een spel gedaan, verder heeft ze niet veel verteld. Daarna Max opgehaald en toen lekker naar huis en was ik het wel zat.

                  Brusjestraining 

   Het A Woord 

Ook het A woord weer gekeken en vind het elke week interesanter worden. Nu zie je de ouders van Sam voor een nieuwe school staan en daar willen gaan kijken maar de moeder van Sam zit het niet zitten en rijd weg. De moeder van Sam wil wel herkennen wat er met haar kind aan de hand is maar niet dat hij dan ook naar een andere school moet. Ook organiseert ze een slaapfeestje voor Sam maar dat loopt niet helemaal lekker je ziet dat Sam totaal geen contact met de kinderen maakt, en doordat de spanning zo hoog is gaat hij overgeven. De vader van Sam heeft uiteindelijk wel een rondleiding op de school gehad waar Sam eventueel heen gaat. 

  13 Oktober 2020 

Een vroege dienst vandaag en lekker vanuit huis een keertje. Het was goed te doen niet te druk gewoon een lekker dagje. Wat ik wel merk dat ik de laatste tijd zo moe ben pffff. In de avond kwam natuurlijk de heer Rutte weer en was gewoon een beetje nerveus van wat er weer komen gaat. En wat ik dan niet snap dat de horeca dan dicht moet en dat de pretparken open mogen blijven ja omdat daar meer ruimte is. Het is niet dat ik het niet snap maar ik word er gewoon moe van. Ik zou graag willen dat het weer normaal werd maar dat duurt nog even. En dan ook met visitie dit weekend vier ik de verjaardag van mijn dochter en ik had mensen uitgenodigd 6 om 6 maar nu mag dat geloof ik niet meer dan 3 zijn en ook niet gesplitst dus dat gaat ook niet. Dus alleen oma en opa en mijn vader komen en dan nog een vriend, en dus ook deze verjaardag kunnen we weer niet vieren. Ik snap dat wij niet de enige zijn maar toch het is het soms frusterend.

14 Oktober 2020 

Vandaag weer een lekker dagje vrij heerlijk. Ik zou eerst naar de sportschool maar had best wel weer een gevuld dagje dus ben niet gegaan. Om 10:30 moest ik bij de dieetse zijn en ik was weer tevreden weer 1.5 kilo eraf.

Toen naar huis en samen met Michel Max gehaald en boodschappen gaan doen. En Max wilde wat hebben in de Jumbo maar dat kreeg die niet omdat die al een snoepje had en een chipje, toen ging die bij de uitgang voor het wagentje zitten en gillen maar ik werd er niet gestrest van ik bleef juist heel rustig, en ik was samen met Michel en die heeft hem opgepakt en toen was die ook gelijk rustig omdat Mich gelijk over iets begon te praten. Naar huis gegaan toen is Max nog even naar de speeltuin geweest met papa en naar de kapper geweest met Max 
                      Max naar de kapper geweest.

De ouderbegeleiding heeft gebeld daar hieronder weer een apart stukje. En toen ging die met papa naar atletiek en ik ging met een vriendin naar de film. 

Ouderbegeleiding
We hadden deze week bewust een belafspraak want als Max erbij zit dan kunnen we vaak niet praten, 1x keer in de zoveel is Max er wel bij zodat ze hem dan kan observeren. We hebben het vooral gehad hoe het deze week gegaan is. Ik heb aangegeven dat we betere momenten hebben gehad gelukkig en dat die ook weer iets rustiger 

After We Collided 
 Dit is deel twee je heb ook deel 1 die heet After. Het gaat over een stel die zijn stapelgek op mekaar maar door best wel wat issues zijn ze uit elkaar gegroeid maar komen elkaar weer tegen en gaan het toch proberen. Het gaat er eigenlijk over dat als je echt van mekaar houd dat je dan altijd weer bij elkaar terug komt.  

 15 Oktober 2020 

Vandaag is het feest want mijn kanjer is jarig en is 12 jaar oud geworden wat gaat het toch hard allemaal. In de ochtend kwam ze naar beneden en hadden we een confetti ballon ze vond dat heel leuk. We mocht niet zingen haha. Ik moest gewoon werken overdag want Felicia moest ook gewoon naar school. Uit school kwam ze thuis en hadden we een leuke verrassing wat ze niet verwacht had. Om 17:00 was ze weer weg want ze had turnen op turnen heeft ze uitgedeeld. Uit turnen hebben we nog even wat gedronken en heeft ze gegeten ze was best moe en is ze lekker naar bed gegaan. 
                        Big girl


  16 Oktober 2020 

In de ochtend Max naar school gebracht daarna lekker gesport. Felicia was vroeg vrij en even boodschappen gaan doen ik doe vanaf nu ook een mondkap op in de winkels. Ik had avonddienst gezellig met mijn collega was niet heel druk, was gezellig. 

 17 Oktober 2020

Vandaag beetje uit kunnen slapen en toen met de kinderen en mijn man even naar het graf van mijn moeder geweest dus even bloemetjes gebracht. Daarna Felicia haar vriendinnetje opgehaald die kwam gezellig slapen, en ik moest om half 4 beginnen met werken, niet echt druk geweest.
18 Oktober 2020 
Vandaag een klein feestje voor Felicia er zijn maar een paar mensen geweest maar het was wel heel gezellig, en Felicia had het ook naar haar zin. We hebben lekker gedanst een hapje, toch heeft het ook wel wat als het wat rustiger is moet ik zeggen. Rond 8 uur ben ik lekker een serie gaan kijken Lieve Mama op videoland. 
                        Max met opa tafelvoetballen
Lieve mama 

Een korte serie van 6 afleveringen en per aflevering ongeveer 35 minuten. Het gaat over een doorsnee familie 3 kinderen en ouders. Op een avond worden ze overvallen en word per ongeluk de overvaller doodgeschoten. Het lichaam word zeg maar doormidden gezaagd en word in delen naar het ziekenhuis gebracht. Op een gegeven neemt de serie een bijzondere wending aan zeker op het einde. Ik vond hem redelijk. 


 Dit was weer mijn blog. 

Social media: 

Facebook: Autisme en verstandelijke beperking. Instagram: @westbroekkellyvan Emai: kelly3044@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...