Iets beter met Max

05 Oktober 2020

Vandaag lekker een dagje vrij had eigenlijk een nachtdienst maar die kon ik gelukkig ruilen. In de ochtend eerst Max naar school gebracht en toen met een vriendin die ik echt al heel lang niet gezien heb naar de sportschool, even lekker bijgekletst en ook gesport natuurlijk. Daarna naar huis gegaan en mijn blog van vorige week afgemaakt. Max om 15:00 gehaald en thuis ging het best redelijk met hem even gedart en daarna gingen we eten toen kreeg weer even een bui ging met kussens gooijen. En toen heb ik lekker het bad voor hem klaar gemaakt, en daar ontspannende die wel van. Daarna lekker zijn nieuwe pyama aangedaan die had ik bij Alie express besteld echt heel leuk. 
Max viel rond 18:45 al in slaap. Toen heb ik nog een beetje gerommeld in huis en toen ben ik begonnen aan een nieuwe serie op Videoland.

 The handmands tile
Deze serie bestaat al een tijdje maar door een tip van een vriendin toch besloten om hem te gaan kijken. Ik heb nu 1 aflevering gezien maar vind hem echt heftig. Het gaat over dat er veel vrouwen zijn die onvruchtbaar zijn en dat er dus mensen opgepakt worden die wel vruchtbaar zijn, dan gaan ze naar een gezin waar de vrouw van onvruchtbaar is en dan worden ze zwanger gemaakt door de man des huizes. Het is een heftig verhaal ik heb pas 1 aflevering gezien dus kan er nog niet heel veel over zeggen.
6 Oktober 2020
Vandaag een vroege dienst en het was echt druk pffff. Uit werk naar huis en Max ging redelijk goed gelukkig. Ik heb de Handmans tile weer gekeken en rond half 11 lekke gaan slapen.Ouderbegeleiding 
om 11.00 heeft de ouderbegeleiding gebeld.
En een gepraat over de afspreken die er gemaakt hadden. Het in de ochtend opstaan gaat redelijk overdag, alleen merk ik wel als Michel eruit gaat dat Max dan nog wel vaak naar boven komt. Maar er is een begin. Ook gaan we binnenkort een.gesprek met school aan zodat als Max op school gefrusteerd raakt dat ze dan ook iets voor Max kunnen betekenen.
6 oktober 2020 .7 Oktober 2020 
Eerst Max samen met Michel naar school gebracht, daarna samen gaan sporten. Om 11:00 belde de ouderbegeleiding. En hebben we eerst doorgesproken hoe de week verlopen is. Max heeft nog wel een aantal driftbuien maar we hebben Max ook een aantal keren op de gang gezet. Ook hebben we gelijk in de ochtend dat 1 van ons eruit ging en dat ging goed. Alleen als Papa eruit ging dan kwam Max wel naar boven maar hij was in ieder geval redelijk rustig. Ik heb ook met de ouderbegeleiding afgesproken om school nog een keer te bellen zodat we met zijn 3 een gesprek kunnen voeren, zodat als hun zien dat die gefrusteerd raakt dat hun ook in kunnen grijpen als ze zin dat de gefrusteerd is. Ook heb ik weer een aantal tips gekregen.
- Blijven volhouden met uit bed gaan dus de ene keer ik de andere keer Michel. - 

Misschien dat we een hoekje kunnen maken met kussens dus als Max boos is dat die daar in kan slaan. 

- En met school bespreken over zijn gefrusteerd heid. 

 In de middag ben ik even met Felicia even naar de Jumbo geweest en even naar de Kruidvat heeft ze voor het eerst een mascara gekocht. Michel was met Max even op pad. Om 18:30 moest Max naar atletiek en ik ben even gaan slapen want had nachtdienst. Om 22:30 werd ik wakker De laatste tijd vind ik de nachtdiensten best pittig ik kan wel slapen de volgende dag maar het is vrij rustig en je moet je toch vermaken ik kijk meestal E.R. op videoland.

  08 Oktober 2020

Vanochtend uit mijn nachtdienst gekomen en lekker mijn bed in gegaan rond 13:30 ben ik eruit gegaan. Om 15:00 Max uit school gehaald, en even met hem naar de Mac donald geweest, en daarna naar huis en hij was heerlijk rustig hij heeft lekker tv gekeken. Gegeten en toen lekker wezen douchen en om 19:00 sliep die. Ik heb naar de telviziering gekeken en wat ik hoopte heeft Over Mijn Lijk gewonnen, zo mooie serie hoe die mensen praten over hun ziekte heel bijzonder dus een terechte winnaar. Ben rond 23:00 gaan slapen. 

  09 Oktober 2020

Vandaag weer een vroege dienst en het was heerlijk rustig. Na het werk mocht Felicia naar de Mac maar ja Max wilde ook mee natuurlijk nou voor deze ene keer heb ik mijn hand over mijn hart gestreken en is die ook weer even meegegaan. Daarna naar huis gegaan Max was best wel rustig weer moet ik zeggen, lekker met hem gaan douchen, staan we onder valt die zo op zijn billen ik schrok me kapot Max huilen maar gelukkig ging het daarna weer wel een flinke blauwe plek. Daarna lekker pyama aan en heeft die nog even t.v. gekeken en is die lekker gaan slapen. Ik was The Mask Singer aan het kijken maar is toch niet helmaal mijn programma moet ik zeggen vind het allemaal te lang duren. Dus heb lekker Undercover gekeken ik vind eigenlijk nu na aflevering 4 dat er een beetje actie komt.

  10 Oktober 2020 

Zo Max was vroeg wakker om 06:30 ik ben vandaag als eerst naar beneden gegaan rond 08:00 kwam Michel beneden dus kon ik nog even naar bed. Rond half 11 ben ik eruit gekomen. Met Max naar intertoys geweest hij wilde graag het beertje Bing die geluid maakt hij was afgeprijsd dus heeft deze van mij gehad. Daarna naar Oma gegaan naar mocht Max slapen omdat ik en Michel moesten werken. Ik heb thuis gewerkt en druk dat het was jeetje.
Dit was het weer voor deze week. Veel liefs Kelly Social Media:
 Facebook: Autisme en verstandelijke beperking
 Instagram: @westbroekkellyvan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...