Party Time

19 Oktober 2020 

Vandaag een lekker dagje vrij en weinig op de planning gister natuurlijk kleinschallig Felicia haar verjaardag gevierd. In de ochtend even naar de sportschool geweest en daarna lekker naar huis en lekker spelletjes gespeeld tafelvoetbal met Max gespeeld gewoon een lekker dagje waar ik weinig aan toe te voegen heb.
                Lekker in de vakantie modus 

20 Oktober 2020 
Vandaag een vroege dienst gehad en ging lekker snel was niet druk ook wel een keer lekker. Uit werk naar huis het was niet zulk lekker weer dus lekker met zijn alleen gegeten en een lekkere rustige avond gehad. 
 
 21 Oktober 2020
Vandaag is het slaapfeestje van Felicia, ze heeft er erg veel zin in en ik ook wel hoor. Max ging met papa bij oma slapen want dat is echt geen optie als Max er ook bij is dat trekt die niet. Eerst zijn we even naar de action geweest en hebben we tasjes gedaan om voor de meiden verschilldende spulletjes erin te doen. We hadden. 
-Maskers 
-Haarband 
-Stiften 
-En een doos met letters waar ze een slinger van kunnen maken. Bij de Jumbo pannekoeken mix gehaald want ze wilde pannekoeken eten, thuis heeft een vriendin van mij alles netjes neergezet voor de dames. Daarna pannekoeken gaan maken, de meiden waren lekker aan het dansen en tik toks maken natuurlijk haha. Ik heb 2 pakken weg staan bakken maar wel een hoop over. Daarna hebben de meiden zich goed vermaakt ze waren vooral gek op onze hamster dus die heeft ruimschoots aandacht gekregen. Ik ben op een gegeven moment lekker naar boven gegaan en heb me serie zitten kijken Handman Tile en ik ben rond 24:00 gaan slapen de meiden waren nog wakker maar waren wel lekker rustig. 
22 Oktober 2020 

Zo om 09:00 mijn mandje uitgegaan de meiden waren nog een beetje aan het slapen maar dat mag ook wel ze waren om 03:00 gaan slapen. Om 12 uur was het feestje dan echt afgelopen en het huis was weer schoon. Felicia weer naar een ander vriendinnetje gebracht. En ik even naar de winkel gegaan en gewacht tot dat Max thuis kwam.  Ik had een avonddienst tot 24.00 maar het was niet druk.
 
  
                        Op het werk
                   23 Oktober 2020
Vandaag moest ik naar mijn coach i.v.m het afvallen en hij is super tevreden kwa afvallen nu 5 kilo kwijt maar het zit hem niet alleen in het gewicht kwa vet is het ook al naar beneden ik bem echt blij het gaat ook steeds beter. Chocola heb ik echt al een tijdje niet op. En aardappelen eet ik ook niet. 

Daarna 4 uurtjes gewerkt en toen kregen we nog even visitie was even gezellig. En Max heeft heel de avond met opa tafelvoetbal gespeeld.

24 Oktober 2020

Een vroege dienst gehad. Thuis met Max spelletjes gespeeld en een vriendin die ik al tijdje niet gezien heb is geweest. 
 
Deze week geen stukje over de ouderbegeleiding omdat het vakantie is. Je kan in de vakantie wel afspreken met haar maar dat wij meestal niet.

Veel Liefs Kelly

Social
Instagram: @westbroekkellyvan 
Facebook: Autisme en verstandelijke beperking 
Tik tok: @kellebel40

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...