Halloween

Wat later dan normaal mijn blog maar soms red ik het niet, en heb ook niet zo lekkere week gehad moet ik eerlijk zeggen zoals een extra blog die ik gemaakt heb i.v.m. mijn terugkomende hyperventielatie. 

                  25 Oktober 2020
Hebben we eigenlijk een heerlijke pyama dag gehad veel spelletjes gespeeld en in de avond lekker tv gekeken dus een relaxede dag moet ik zeggen Alleen Max kon niet vroeg slapen omdat die natuurlijk de hele vakantie wat later naar bed is gegaan en dan is het wat lastig even om het ritme weer terug te zoeken. 

              BMax in halloween style
                   26 Oktober 2020 
 Felicia had gelijk naar de vakantie een studiedag  dus die had geluk. Ik had lekker nog een vrije dag. En om 15:30 ging Felicia voor de tweede keer naar de brusjesgroep wel ook gelijk de laatste want er waren er maar twee dat vind ik persoonlijk erg weinig.Ze heeft er wel wat van opgestoken ze vond het wel leuk. Maar mijn persoonlijke mening is broers/zusjes die ook een soort van begeleid worden dat die toch ook meerdere keren een soort van training moeten hebben. Vanuit daar Max bij oma opgehaald en toen naar huis gegaan. Max was even heel druk we hebben altijd een issue van wie zit aan de tafel maar omdat Max autisme heeft wil hij natuurlijk altijd op dezelfde plek en dan ook naast Felicia maar vaak gaat dat niet goed dus ik dacht ga toch proberen om tegen hem te zeggen dat die ergens moet gaan zitten, maar dat ging niet helemaal goed, en Felicia is dan wel zo lief om dan toch naast hem te zitten. Vandaag sliep Max optijd rond 19:00 dus een mooie tijd voor hem. 
                     27 Oktober 2020
Vandaag eerst Max naar school gebracht en even een uurtje kan sporten als ik daar ben voel ik me altijd erg goed en als ik me dan rot voel kan ik me daar dat gevoel goed van me af zetten. Daarna kwam de ouderbegeleiding die zag aan mij dat ik moe was en dat ik niet zo opgewekt was zoals altijd. En dat komt ook omdat elke keer die veranderingen met de Corona zijn en merk gewoon dat ik daar niet meer zo goed tegen kan. Maar we zijn ook intensief met Max bezig en ik ben door mijn hormonen ook niet altijd de gezelligste niet dus Michel en ik lagen ook niet helelaal op 1 lijn deze week. Dus we hebben deze keer meer besproken over ons dan over Max. Maar moet zeggen dat het met Max ook wel iets beter gaat. Toen de ouderbegeleiding weg was ben ik in huis wat dingen gaan doen want moest van 16:00 tot 20:00 werken. 
                
                   28 Oktober 2020 
 Felicia had vandaag online les, en ik wilde eigenlijk in de ochtend nog even gaan liggen. Maar Felicia heeft een aantal weken geleden haar laptop weggebracht op school omdat de harde schijf defect was, maar die was al even klaar maar ze had hem nog steeds niet opgehaald. En elke keer zeiden we je moet je laptop ophalen, maar op de een of andere manier durfde ze dat niet, nou snap ik ook wel alles is nieuw. Dus ben ik even naar school gegaan om haar laptop op te gaan halen. Naar huis gegaan samen met Michel Max gehaald en even een patatje gaan halen voor hem. En het was rot weer dus lekker thuis gespeeld op Woensdag is natuurlijk alijd atletiek maar de hele dag regende het al ik dacht oh als we maar kunnen gaan zo sneu als die kan niet kan. Op een gegeven was het wel droog en ben ik met oma gaan kijken naar atletiek maar je mag het terrein verder niet op natuurlijk dus konden ook niet in de kantine zitten, en het was best koud dus ik ben af en toe wel even naar de auto gegaan. Maar mijn moppie was blij dat die weer heeft kunnen sporten. Toen we thuis kwamen was die helemaal uitgeteld en is die snel in slaap gevallen. 
                    29 Oktober 2020 

Vandaag een avonddienst gehad overdag niet veel gedaan een beetje rustig aan. om 15:00 Max uit school gehaald en toen oma en toen naar huis en dan ga ik altijd nog even mee naar binnen en ik keek het hamsterhokje in ik dacht he wat ligt die raar dus ik heel voorzichtig voelen is die overleden zo sneu was echt een superlief beestje, en dan moet je nog gaan werken. Ik heb de buurman wel even gevraagd om hem weg te halen want durf ik dan niet. Dus niet echt lekker gewerkt eigenlijk en dan kom je thuis is het hokje helemaal leeg bah.
                     
                  30 Oktober 2020 
Ik zat in de ochtend al aan Mich ik wil toch wel een nieuw hamstertje ik vind het zulke lieve beestjes. Na veel wikken en wegen moch ik weer een hamstertje halen en leuk dat die is. Een zwarte en hij heet droppie hij wil alleen nu nog steeds niet echt eruit maar hij is ook nog wel heel jong ga wel elke dag even bij zijn kooi zitten en kijken of die dan naar me toekomt maar dat doet die elke dag wel beter moet ik zeggen. 

   Helaas krijg ik hem niet beter op de foto droppie
                    
                31 Oktober 2020 
 Zo lekker een vrij weekend in de ochtend wezen sporten en Felicia naar oma gebracht die zou daar blijven slapen, thuis even wat dingen opgeruimd en weer lekker spelletjes met Max gedaan nu het wat minder weer is vind ik het alijd wel fijn om thuis te zijn, zeker in de avond gezellig kaarsjes aan en tv kijken. 
                  Max en zijn vriendjes
Vanavond was Halloween en Felicia wilde toch wel graag mee dus heb haar bij oma opgehaald. Ik ging met Max en een vriendje van hem en Michel en nog een aantal kinderen Was echt leuk officieele mocht er natuurlijk niets georganiseerd worden maar als je vanuit zelf ging lopen kon het doorgaan dus dat was echt heel leuk. We hebben ruim 2 uur gelopen en heeeeel veel snoepjes opgehaald Felicia liep met een vriendin. En Max heeft ook zo genoten zo mooi om te zien. 
                  Felicia met haar vriendin
                   
         01 November 2020 
Deze dag was wat minder maar daar heb een extra blogje over geschreven.

 Veel liefs Kelly Social Media: 

 Facebook: Autisme en verstandelijke beperking
 Instagram: @westbroekkellyvan
Tiktok: Kellebel40 
Email: kelly3044@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...