Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. Het is echt wel lang geweest dat ik bijna geen last had. Maar sinds ik in die pre-overgang zit komt het alleen maar weer terug. Maar dat is ook de reden dat ik hulp heb gezocht, en vandaag had ik voor het eerst mijn afspraak. Nou ik kwam binnen en niks aan de hand moest wat dingen invullen, en toen ging ik zitten ze had een lekker bakkie koffie voor me gepakt. En we zaten even te praten en ja hoor ik werd weer duizelig echt niet normaal ik denk ook door de zenuwen want ben al jaren niet meer geweest. Ik werd heel erg licht in mijn benen en werd duizelig dat ben ik de laatste tijd sowieso heel erg en werd helemaal eng, en toen ben ik even naar mijn auto gelopen want daar voelt het dan een soort van veilig. Toen ging ik weer terug en die vrouw probeerde me echt te helpen. Maar ik was echt even helemaal de kluts kwijt. Ik kon me niet meer goed focussen op het gesprek. Toen gingen we het even over mijn moeder hebben die is nu 7 jaar geleden overleden en toen begon het weer die paniek. Ik zei misschien dat het ook te maken heeft met het verwerken van bepaalde dingen die ik dan toch niet helemaal verwerkt heb en wat nu weer naar boven kom. Nu heeft de psycholoog aangegeven om dan toch aan de huisarts te vragen om door verwezen te worden naar het GGZ. Dus die ga ik morgen bellen en dan neem ik daar even contact. Bedankt voor het lezen. Liefs Kelly

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...