Weer een aanval

Ik heb al eerder een blog gepost over hyperventilatie maar heb er de laatste tijd zo ontzettend last van. En vandaag op zijn ergst.

Ik werd rond 9.00 wakker niks aan de hand en rond 11.00 gingen we een vriendin van Felicia ophalen on naar de binnenspeeltuin te gaan. Dat meisje opgehaald. Dus met volle moed reed ik richting de binnenspeeltuin. Ik begon in de auto te zweten te trillen en was heel erg duizelig, en wil dit ook nooit aan me kids laten merken en zeker niet aan een meisje die ik nog nooit heb gezien maar ja he overkomt je gewoon. Dus naar huis gereden met zweetbandjes toen ik thuis kwam zakte het een beetje. Dus ik tegen de kids nou er gaan weer en stapte de auto in en was een stukje op weg en hop daar kwam het weer nou dacht echt dat de grond onder mijn schoenen zakte. Voelde me ook schuldig natuurlijk. Dus waren we weer thuis. Ik wil de kinderen ook niet teleurstellen. Maat een vriend van mij kwam ook met zijn zoon, en die is met de kinderen naar de binnenspeeltuin gegaan. En voel me echt schuldig het is vrij lang weggeweest. Maat heb het gevoel dat het weer helemaal mis gaat. Ik deed alles en nu durf ik gewoon niet mee.

Ik heb er al lange tijd weer last van. Zit ook in de pre overgang en ben sinds Januari maar 1x ongesteld geweest, en ook bij de gynaecoloog geweest en die zei al dat ik niet veel eitjes meer heb. Ik heb het idee doordat ik dus een hormonale verandering heb dat het daarom ook weer terugkom. En dan vooral de duizeligheid dat vind ik zo eng. 

Ik krijg 
- Hartkloppingen 
- Warm
- Zweten
- Duizeligheid 

Ben wel blij dat ik het even van me af heb kunnen schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Naar de psycholoog en paniekaanvallen

Ik heb al eerder een bericht geschreven over mijn paniekaanvallen, en word er nu best wel een beetje moe van moet ik heel eerlijk zeggen. He...